Pagina start Despre noi

Despre noi

Infiintata in anul 2000, TRANS COM SORIN srl are in prezent un capital social de 860.000 Lei. Asociat unic si administrator este Dl. VLAD Sorin Ilie.
Societatea este specializata in realizarea de tamplarie PVC cu profile Rehau Germania, realizarea de tamplarie din aluminiu, producerea de geam termoizolant, executarea de lucrari de constructii civile. De asemenea societatea comercializeaza si tigla metalica Lindab Suedia si ferestre de mansarda Velux.

Tamplaria PVC include ferestre, usi interioare si exterioare, glasvanturi, luminatoare, usi balcon, pereti cortina, usi glisante.

Lucrarile de constructii civile include lucrari de zidarie, dulgherie, montarea tiglei metalice si a ferestrelor de mansarda Velux. Aceste lucrari se realizeaza cu echipe specializate si cu acordarea de garantie pentru produse si lucrari.

Procesul de productie se desfasoara in hala proprie cu o suprafata de 600mp, dotata cu utilaje de ultima generatie precum si cu o linie automatizata de fabricare a geamului termoizolant, TransCom Sorin fiind singura detinatoare a unei astfel de linii automatizate din zona.

Transportul se face cu autoutilitarele proprii, iar montajul se executa de catre echipele noastre specializate.

Choosing the best web hosting some times could be difficulty if you dont know what to look for. Read hosting reviews and if you may like we highly recommend using green hosting servers.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting.
Termeni si conditii utilizare website.