Pagina start Geam cu protectie solara

Geam cu protectie solara

Permite realizarea celor mai spectaculoase fantezii arhitectonice prin efectele vizuale obţinute şi prin versatilitatea aplicaţiilor posibile iar în acelaşi timp este un instrument important pentru ameliorarea confortului termic şi al iluminatului. Folosit în toate domeniile, de la locuinţe la pereţi cortină.

Se obţine prin combinaţii de sticlă colorată în masă sau sticlă reflexivă cu sticlă float sau alte tipuri de sticlă. Sticla colorată în masă se obţine prin adăugarea în timpul procesului de elaborare a oxizilor metalici şi altor compuşi chimici care determină culoarea şi nuanţa dorită.
Caracteristica acestui tip de sticlă este înmagazinarea de căldură la expunere solară ceea ce duce la apariţia tensiunilor mecanice, uneori fiind necesare prelucrări speciale ca şlefuirea canturilor sau securizarea. Sticla reflexivă este formată din sticla de bază care poate fi transparentă sau colorată pe care este aplicat prin depunere pirolitică sau magnetronică un strat reflectant.

În funcţie de culoarea şi nuanţa sticlei de bază şi de felul stratului depus rezultă transmitanţa şi reflectanţa dorite. Acest tip de sticlă se utilizează preponderent pentru efectul parţial de oglindă pe care îl crează la expunerea luminoasă

Choosing the best web hosting some times could be difficulty if you dont know what to look for. Read hosting reviews and if you may like we highly recommend using green hosting servers.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting.
Termeni si conditii utilizare website.