Pagina start Geam izolant fonic Low-E

Geam izolant fonic Low-E

Vitrajul termoizolant cu sticlă low-e reprezintă soluţia tehnică radicală de reducere a pierdererilor de energie termică; dacă la un geam termoizolant cu ambele foi de sticla clară coeficientul de transfer termic este U = 2,9 W / mpK, la un geam cu una din foi low-e, avînd spaţiul dintre sticle umplut cu argon, coeficientul este U = 1,2 W / mpK.

Este folosit tot mai mult la toate categoriile de construcţii, asigurînd atît reţinerea căldurii în anotimpul rece cît şi evitarea supraîncălzirii în anotimpul cald.
Sticla Low-e este o sticlă cu o depunere peliculară pe una dintre feţe, peliculă care are proprietatea de a reflecta radiaţia de frecvenţă mică (căldura).

În funcţie de procedeul de realizare, se remarcă tipul low-e hard obţinut prin depunere pirolitică de oxizi metalici şi tipul low-e soft obţinut prin depunerea mai multor straturi metalice ultrasubţiri sub influenţa unui cîmp electric şi în atmosferă de gaz ionizat, procedeu cunoscut sub numele de sputerizare.

Choosing the best web hosting some times could be difficulty if you dont know what to look for. Read hosting reviews and if you may like we highly recommend using green hosting servers.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting.
Termeni si conditii utilizare website.