Pagina start Sisteme pentru ferestre

Sisteme pentru ferestre

SC TRANS.COM Sorin SRL utilizeaza profile de cea mai buna calitate, marca REHAU.

Exigentele arhitectilor si ale constructorilor referitoare la o fereastra sunt la fel de diverse ca si obiectivele constructiilor asupra carora efectueaza lucrari.
Cine doreste sa detina in prezent calitatea de partener competent nu trebuie sa lase nici o problema fara raspuns. De aceea, REHAU ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard pana la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive.
Pentru a fi prezenta pe toate pietele internationale importante, REHAU a elaborat game de produse adaptate cerintelor nationale si regionale.

  • GENEO® - Noua dimensiune in domeniul constructiei de ferestre Profilul pentru ferestre complet armat, din materialul Hightech RAU-FIPRO®
  • Euro-Design 86 plus - Sistemul economic pe adâncime de 86 mm pentru o izolare foarte bună
  • REHAU-Euro-Design 60 - Alternativa economică pe adâncime constructivă de 60 mm pentru solicitări de bază în construcţia de obiecte
  • REHAU Euro-Design 70 - Izolaţie termică eficientă pentru construcţii de locuinţe şi birouri
  • REHAU Brillant-Design - Sistemul de profile cu adancime constructiva de 70 si 80 mm pentru constructii de calitate
 
Choosing the best web hosting some times could be difficulty if you dont know what to look for. Read hosting reviews and if you may like we highly recommend using green hosting servers.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting.
Termeni si conditii utilizare website.